Yritys

Parturi-kampaamo Hiusateljee – Oulunkylä, Helsinki

Uudista hiustyylisi alan ammattilaisten käsissä.

Parturi-kampaamomme henkilökunta on leikkausten, värjäysten ja kampausten rautaisia ammattilaisia. Seuraamme uusia hiustrendejä jatkuvasti ja tämän ansiosta henkilökuntamme on taitava niin viimeisimpien trendien kuin klassisten leikkausten ja värienkin toteuttamisessa. Käytössämme on alan parhaat värit sekä muotoilutuotteet ja väreinä käytämmekin luotettavia ja erittäin laadukkaita Goldwell-värejä.

Jokainen asiakas tulee parturi-kampaammomme yksilönä ja kohtelemme heitä sen mukaisesti. Asiakaspalvelu ja ammattitaito ovat aina olleet vahvuutemme ja takaamme, että tulet viihtymään. Anna itsellesi lupa hyvään oloon.

Parturi-kampaamo Hiusateljee – täyden palvelun parturi-kampaamo ja kauneushoitola.

Hiusateljeen HISTORIA

Kaikki alkoi Maunulassa vuonna -74

Parturi-kampaamo Hiusateljee on toiminut jo vuodesta 1974. Kaikki alkoi Maunulassa Rajametsäntiellä, jossa parturi-kampaamo sijaitsi kivijalkaliikkeenä. Siellä parturimestari Pertti Turunen aloitti toimintansa ja teki töitä pienellä porukalla. Töiden ohessa Pertti oli aktiivinen ja kilpailuhenkinen ja siitä hienona saavutuksena onkin peräti kolme parturipuolen Suomen mestaruutta.

Ogeli

Vuonna 1987 Pertille tarjoutui mahdollisuus aloittaa liiketoiminta uudessa Ogelin liikekeskuksessa Oulunkylässä. Liiketila oli suurempi kuin Maunulassa ja mukaan tulivat myös kosmetologipalvelut sekä esimerkiksi 80-luvulla erityisen suosittu solarium. Näiden lisäksi Pertti toimi myös Suomen Hiusyrittäjien puheenjohtajana vuosina 1995-2000 samalla hoitaen kahta liikettään. Pertin vaimo Seija tuli avuksi liikkeiden pyörittämisessä vuonna 1987. Kaiken lähtökohtana ja kantavana voimana oli edelleen Hiusateljeen tekijöiden vahva ammattitaito ja into omaan kehitykseen.

-94 Sasu Turunen mukaan toimintaan

Vuonna 1994 joukkoihin astui Pertin ja Seijan keskimmäinen lapsi, Sasu Turunen. Sasu opiskeli ahkerasti oppisopimuksella parturi-kampaajaksi töiden ohella. Sama kunnianhimo ja nälkä omaan ammatilliseen kehitykseen oli periytynyt Sasulle. Hän aloitti oman parturi-kampaamo kilpauransa heti, kun oli mahdollista eli noin 6kk alalle tulosta laskien. Sasu on piirtänyt oman merkkinsä hiusalan kilpailuhistoriaan voittamalla muun muassa Helsingissä Pivot Point Cupissa, Tampereen Hiusfestivaaleilla sekä saavutettuaan muutamia palkintopallisijoja alan kilpailuissa. Ulkomailta parhaana saavutuksena Sasulla on Itävallan Hair kongressissa saavutettu viides sija parturipuolen kilpailuissa. Suomi-Ruotsi maaottelun henkeä on nähty kerhojen välisissä kisoissa, joissa Sasu on ollut myös voittajajoukkueessa.

Katja mukaan ja Pertin aika siirtyä sivuun

Turusten perheen tytär Katja tuli mukaan toimintaan vuonna 2012 ja toimi oikeana kätenä hoitaessaan toimistohommia, palkkojen ja laskujen maksua sekä varastoiden hallinnointia vuoteen 2014 asti, kunnes siirtyi uusien haasteiden pariin. Vuonna 2013 Pertti jäi ansaitulle eläkkeelle ja yrityksen toiminta siirtyi kokonaan Sasun vastuulle. Edelleen Hiusateljeen kantavana voimana kulkee yrityksen perusarvot:

  • Raudanluja ammattitaito
  • Itsensä kehittäminen
  • Rehellisyys
  • Ystävällinen ja asiakkaan todelliset tarpeet huomioon ottava asiakaspalvelu.

Parturi-kampaamo tätä päivää

Tässä työssä ja arvojen kunnioittamisessa auttaa Hiusateljeen taitava ja ystävällinen henkilökunta. Meillä onkin täällä aivan omanlainen hyvä fiilis kun työskentelemme – ja se välittyy myös ulospäin. Koko henkilökunnalla on sama auttamisentahto ja ammattitaito, joiden avulla saadaan juuri sinun kokonaisuuteesi sopivat hiusvärit sekä muoto-opillisesti juuri sinulle sopiva leikkausmalli napsahtamaan kohdalleen. Hyvällä ja sopivalla hiusvärillä sekä leikkauksella saadaan jokaisesta ihmisestä parhaat puolet esiin ja oikeilla valinnoilla voidaan peitellä vähemmän toivottuja piirteitä.

Kokonaisvaltaista palveluntarjontaamme täydentää kosmetologi, jonka tehtävänä on auttaa ihonhoidossa, sekä jalka- ja käsihoidoissa. Kosmetologiltamme löytyvät myös loistavat timanttihionta -koneet sekä muut apuvälineet, jotka auttavat siinä tilanteessa kun oma peilikuva pistää silmään negatiivisesti. Meiltä saat myös loistavat meikkauspalvelut niin arkeen kuin juhlaan! Perheen pienimmille löytyy ihan oma lasten videopaikka, jossa hiusten leikkaaminen onnistuu mukavasti vaikka piirrettyjä katsellen.

Tervetuloa palveltavaksemme! Ajanvaraus käy helposti netistä tai soittamalla liikkeeseemme!

Yhteystiedot

Hiusateljee
- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa


09 720 6700
hiusateljee@hiusateljee.fi

Ogelin liikekeskus
Kylänvanhimmantie 29
00640 Helsinki

Aukioloajat

Ma-Pe klo 8.00-18.00
La klo 8-16
Su: suljettu (tarvittaessa soittamalla ajanvaraukset sunnuntaisin)

24h ajanvaraus netissä!

Some

 

 

 

Hei Arvoisa Asiakkaamme,

Pidämme liikkeessä reilut turvavälit asiakkaiden välillä, eli kenenkään ei tarvitse olla 2 m lähempänä toisiaan. Liikkemme on tähän tarpeeksi suuri.
Pidämme tarkan huolen myös yleisestä hygieniasta sekä siitä, että me emme itse tule töihin sairaana. Odotamme samaa sinulta, eli ethän saavu paikalle flunssaisena. Käytämme myös kasvomaskia palvellessamme asiakkaitamme.
Teemme töitä kahdessa vuorossa eli henkilökuntamme on vaihtelevasti joko ilta- tai aamuvuorossa.

Jos tulee kysyttävää juuri sinun kampaajallesi, parturillesi tai kosmetologille vuoroista, soita meille suoraan ja sovitaan sinulle sopiva aika.
Mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella, soittamalla pystyt varaamaan suoraan tekijän kanssa erikoisaikasi: p. 097206700

Voit ostaa myös lahjakortteja suoraan sähköisesti Varaa aika -kohdasta. Mainio lahjavinkki ja piristys itsellesi tai lähimmäisellesi! Tervetuloa palveltavaksemme!