Palvelut

Parturi-kampaamo Hiusateljee – Oulunkylä, Helsinki

Parturi-kampaamomme henkilökunta on leikkausten, värjäysten ja kampausten rautaisia ammattilaisia. Seuraamme uusia hiustrendejä jatkuvasti ja tämän ansiosta henkilökuntamme on taitava niin viimeisimpien trendien kuin klassisten leikkausten ja värienkin toteuttamisessa. Käytössämme on alan parhaat värit sekä muotoilutuotteet ja väreinä käytämmekin luotettavia ja erittäin laadukkaita Goldwell-värejä. Meillä kokemus ja ammattitaito yhdistyvät uudistumisen haluun ja uteliaisuuteen. Tämä toiminta-ajatus on ollut menestyksemme perustana jo yli 20 vuoden ajan ja nyt jo toisessa polvessa. Tuomme iloa, kauneutta, komeutta ja hyvää oloa jokaiseen päivään.

Jokainen asiakas tulee parturi-kampaammomme yksilönä ja kohtelemme heitä sen mukaisesti. Asiakaspalvelu ja ammattitaito ovat aina olleet vahvuutemme ja takaamme, että tulet viihtymään. Olemme täällä sinua varten. Anna itsellesi lupa hyvään oloon.

Ps. Kaikki palvelumme sisältävät tietysti aina kuuman kahvin tai teen.

– Sasu Turunen, parturimestari


Parturi-kampaamo:

Parturi – Miehet:

Toteutamme kaikki parturipalvelut ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Teemme hiustenleikkauksen lisäksi myös hiusten värjäyksiä, raidoituksia, ensiharmaiden häivyttämistä MEN RESHADE-tuotteilla, parran muotoilua, -värjäystä ja -ajamista veitsellä. Toteutamme mielellään myös täysin uusia hiustyylejä uusimpien trendien tai asiakkaan toiveiden mukaan. Tärkeimpänä ajatuksena on kokonaisuuden sopiminen juuri sinun tyyliisi.

Kampaamo – Naiset:

Kampaamopalveluiden hintaan sisältyy myös muotoilutuotteet sekä hiusten muotoonkuivaus. Teemme paljon värjäyksiä myös moniväritekniikoilla, joilla saadaan aikaan luonnollisen kaunis lopputulos. Myös hiusten rakennekäsittelyt kuuluvat palveluihimme. Arkeen ja juhlaan sopivat kampaukset luonnistuvat perinteisesti tai uusia tekniikoita ja tyylejä käyttäen. Kunnioitamme aina asiakkaan tyylinmukaista ilmettä ja huomioimme hiusten kunnon.

Lasten parturi:

Meillä perheen pienimmät pääsevät omaan miniparturihuoneeseen, jossa hiustenleikkaukset onnistuvat jouhevasti videoita katsellen. Nuorimmille asiakkaillemme on tarjolla viihteen lisäksi keksiä ja mehua, joka on kiva tapa viimeistellä käynti kun hiustenleikkuu on onnistunut. : )

Goldwell-värjäykset

Goldwell tarjoaa edistyksellisiä hoitosarjoja, jotka on räätälöity erilaisten hiustyyppien tarpeisiin. Meiltä löydät Kerasilk, Dualsenses ja StyleSign tuotteet niin naisille kuin miehillekin. Lisäksi käytämme hiusten värjäyksissä Goldwellin laadukkaita hiusvärejä.

ELUMEN

Elumenin teho perustuu erityiseen hiusta suojaavaan teknologiaan, joka toimii ilman hapetetta ja ammoniakkia. Näin saavutetaan poikkeuksellisen upeita ja kestäviä värjäystuloksia.

NECTAYA

Ravitseva Nectaya-hiusväri ei sisällä lainkaan ammoniakkia. Värin valmistusaineista jopa 92 prosenttia on peräisin luonnosta. Nectaya sisältää syvähoitavaa argaaniöljyä ja patentoituja IntraLipidejä. Tuote ei sisällä lisättyjä hajusteita ja sillä on 100-prosenttisen luonnollinen tuoksu.

TOPCHIC

Kaiken kattava ja tarvittaessa hyvinkin peittävä hiusten värisarja.

Kosmetologi:

Kosmetologiltamme löydät monipuoliset kauneudehoitopalvelut. Yksilölliset kasvohoidot tehdään laadukkailla ja luotettavilla Ella Bachè -ammattituotteilla. Kosmetologipalvelutarjonnastamme löytyy myös timanttihionta- ja ultraäänikasvohoito tehokkaana lisäpalveluna. Häiritsevät ihokarvat poistetaan sokerilla tai vahalla asiakkaan toiveiden tai kosmetologin suosituksien mukaan. Jaloille ja käsille hemmottelevia hoitoja tarjotaan kynsien lakkauksella tai ilman.

Katso kaikki kosmetologin palvelut hinnastosta.

Kosmetologi on ihosi asiantuntija. Tervetuloa!

Meikkauspalvelu:

Kosmetologimme palveluista löytyy myös meikkauspalvelu arkeen ja juhlaan. Lisäksi tarjoamme myös kestovärjäykset kulmiin ja ripsiin. Kysy lisää!

Meikkauspalvelumme sisältää muun muassa:
– EVAGARDEN -meikit
– Juhlameikit
– Arkimeikit
– Teemameikit
– Häämeikit
– Trendimeikit
– Meikkivinkit

Monipuolinen kampaamokauppa

Liikkeestämme löydät palveluidemme lisäksi monipuolisen ja laajan valikoiman huippulaatuisia kampaamo-alan tuotteita. Valikoimastamme löydät muun muassa seuraavat merkit:

Goldwell, KMS California, Maria Nila, Kerasilk, American Crew, Olaplex, Seven Professional, Paul Mitchell Tea tree, Cutrin Bio+, Cutrin Vieno hajusteettomat tuotteet, Cutrin Routa-miestentuotteet, Sim System 4, Sim DS hajustettomat tuotteet, Four Reasons Color mask, Ella Baché, EVAGARDEN, Redken Brews

Parturi-kampaamo Hiusateljeen kampaamokauppa tarjoaa sinulle myös paljon muita hiustenhoitoon liittyviä tuotteita kuten:

– harjat
– pyöröharjat
– luonnonharjasharjat
– selvitysharjat
– tangle teezer -harjat
– hiuslenkit
– föönit
– suoristuraudat
– kampaustarvikkeet
– meikit
– kynsilakat
– tarjoustuotteita
– ihonhoitotuotteet
– jalkojen hoitotuotteet
– kynsienhoitotuotteet

Olemme täällä sinua varten. Anna itsellesi lupa hyvään oloon.

Varaa aika!

Yhteystiedot

Hiusateljee
- Parturi-kampaamo
- Kosmetologi
- Kampaamokauppa


09 720 6700
hiusateljee@hiusateljee.fi

Ogelin liikekeskus
Kylänvanhimmantie 29
00640 Helsinki

Aukioloajat

Ma-Pe klo 8.00-18.00
La klo 8-16
Su: suljettu (tarvittaessa soittamalla ajanvaraukset sunnuntaisin)

24h ajanvaraus netissä!

Some

 

 

 

Hei Arvoisa Asiakkaamme,

Pidämme liikkeessä reilut turvavälit asiakkaiden välillä, eli kenenkään ei tarvitse olla 2 m lähempänä toisiaan. Liikkemme on tähän tarpeeksi suuri.
Pidämme tarkan huolen myös yleisestä hygieniasta sekä siitä, että me emme itse tule töihin sairaana. Odotamme samaa sinulta, eli ethän saavu paikalle flunssaisena. Käytämme myös kasvomaskia palvellessamme asiakkaitamme.
Teemme töitä kahdessa vuorossa eli henkilökuntamme on vaihtelevasti joko ilta- tai aamuvuorossa.

Jos tulee kysyttävää juuri sinun kampaajallesi, parturillesi tai kosmetologille vuoroista, soita meille suoraan ja sovitaan sinulle sopiva aika.
Mahdollisuuksien mukaan palvelemme myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella, soittamalla pystyt varaamaan suoraan tekijän kanssa erikoisaikasi: p. 097206700

Voit ostaa myös lahjakortteja suoraan sähköisesti Varaa aika -kohdasta. Mainio lahjavinkki ja piristys itsellesi tai lähimmäisellesi! Tervetuloa palveltavaksemme!