Tule mukaan iloiseen ja asiantuntevaan joukkoomme!

Hiusateljee on perustettu jo vuonna 1974, Ogelissa olemme toimineet vuodesta 1987. Olemme suomalainen perheyritys, nykyään perustaja Pertti Turusen 2. pojan, Sasu Turusen omistuksessa oleva, nykyaikainen parturi-kampaamo-kauneusuhoitola ja kampaamokauppa.

Perusarvoihimme kuuluu itsensä kehittäminen,ystävällisyys, rehellisyys ja ammattitaito. Hyvä asiakaspalvelu lähtee henkilökunnan viihtyvyydestä ja hyvästä yhteishengestä.

Meillä on monipuoliset palvelut tarjottavana asiakkaillemme. Vakiintuneen asiakaskunnan lisäksi saamme nauttia myös jatkuvasti uusista asiakkaista, jotka löytävät tiensä meidän palveltavaksemme, tästä syystä etsimme lisää tekijöitä iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Pysymme hiusmuodin aallonharjalla koulutuksien, näytöksien ja oman mielenkiinnon vieminä,hyvien yhteistyökumppanien avulla.

Meillä on mahdollisuus päästä hyvään ansiotasoon tekemällä ensiluokkaista työtä ja olemalla positiivisesti mukana kehityksessä. Meillä on hyvä sijainti ja miljöö työskentelyyn, käyttämämme ammattiaineet ovat huippuluokkaa, kuten myös kampaamokauppamme tuotteet, joita myymme ja suosittelemme asiakkaillemme ja tietenkin opastamme käyttämään oikein.

Ota rohkeasti yhteyttä, meillä on vaihtoehtoja myös palkkauksen suhteen, halusit sitten tulla täysiaikaiseksi tai vaikka osa-aikaiseksi tekijäksi meille.

Tervetuloa hommiin